Η αρχή του Φεβρουαρίου σημαίνει κάθε χρόνο κάτι διαφορετικό για την εκπαίδευση: Είναι ο μήνας που οι γονείς και μαθητές πληροφορούνται -μέσω ελέγχων- για την πρόοδο και την απόδοση του πρώτου τετραμήνου.

Πολλά έχουν ειπωθεί και πολύ περισσότερα θα ειπωθούν ακόμη για την αξιοπιστία αυτών των βαθμών που παίρνουν οι μαθητές στις αρχές του Φεβρουαρίου. Και πιστέψτε με, σαν εκπαιδευτικός που υπηρέτησα την παιδεία για 40 χρόνια, το μελάνι θα καταγράφει για πολύ ακόμα αντιρρήσεις και αντίθετες απόψεις!

Δείτε επίσης: Κάθε βιβλίο είναι ένας νέος ορίζοντας για το 2018

Το σίγουρο είναι ότι το μέτρο της προσπάθειας των μαθητών έχει μικρύνει και η προσήλωση στους στόχους τους έχει μάλλον ξεθωριάσει..
Εμείς στηριζόμενοι στην εμπειρία μας, μπορούμε να δώσουμε πολύτιμες συμβουλές για το πώς μπορεί ο μαθητής να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις και κατ’ επέκταση να πάρει και ψηλότερους βαθμούς.
Και πρωταρχικό ρόλο δίνουμε στην απόκτηση ενός σωστού βοηθητικού βιβλίου! Αυτό είναι που θα συμπληρώσει ιδανικά το σχολικό βιβλίο και δώσει στο μαθητή τα παραδείγματα για να κατανοήσει τις δύσκολες λεπτομέρειες.

Η ελληνική σχολική βιβλιογραφία έχει «διαμάντια» πάνω σε αυτόν το σκοπό. Για τα θετικά μαθήματα μπορούμε να σας …συμβουλέψουμε. Για όλα όμως, μπορείτε να βρείτε λύσεις στα βιβλιοπωλεία της Σάμου:

Βιβλιοχαρτοπωλείο Τερζής

Κ.Σταμάτη 6, Βαθύ Τηλ. 22730-28888

Πολύτιμες προσφορές στην εκπαίδευσηΣτο χώρο του φιλοξενεί σχολικά, φροντιστηριακά βιβλία και βοηθήματα, καθώς και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται ένας μαθητής, σε χαρτικά, γραφική ύλη, είδη ζωγραφικής και χόμπι.
(Ευχαριστούμε τον κ. Θανάση Τερζή για το «Τιμής Ένεκεν» του βιβλίου της φωτογραφίας)

Δείτε επίσης: Βιβλιοχαρτοπωλείο Τερζής: Όπου το γράψιμο και το διάβασμα πλουτίζει την ψυχή

Βιβλιοπωλείο «Κόσμος»

1ο : Λυκούργου Λογοθέτη 24  τηλ. 22730 28430 2ο : Ιωάννη Λεκάτη και Κανάρη  τηλ. 22730 25165Πολύτιμες προσφορές στην εκπαίδευσηΣε ειδικό χώρο φιλοξενούνται σχολικά και φροντιστηριακά βιβλία, με όλα εκείνα τα βοηθήματα που είναι απαραίτητα για τη συμπλήρωση και την επέκταση των γνώσεων του σχολείου.

Δείτε επίσης: Με εκπτώσεις 10% έως 20% στο βιβλιοπωλείο «Κόσμος»
Επίσης φιλοξενεί επώνυμα είδη γραφής, σχολικές τσάντες, χαρτοφύλακες, αξεσουάρ γραφείου, organizers, σημειωματάρια, πρωτότυπα δώρα, χαρτικά, σχολικά, είδη ζωγραφικής και είδη χειροτεχνίας Decoupage.

Δείτε επίσης: Βιβλιοπωλείο «Κόσμος» – Παράθυρο στον πολιτισμό