Οι διακοπές του Πάσχα αποτελούν μια (όχι και τόσο) μακρινή ανάμνηση, όμως αυτό δεν μας «ρίχνει», καθώς ακόμα μια αργία… σιμώνει. Η Πρωτομαγιά μας δίνει μια ωραιότατη αφορμή για μονοήμερη αποδράση.

Μια εξοχή κάτι λιγότερο από μισή ώρα από την πόλη της Σάμου, στο χωριό Κουμαραδαίοι εκτός από καφεδάκι στο ξακουστό “Panorama” με την πανέμορφη θέα, προσφέρει και μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους απανταχού φυσιολάτρες να “χορτάσουν” την ομορφιά του τοπίου.

Πρωτομαγιά στο "Πανόραμα". Εξοχή και καλό φαγητό! Ξέρετε κάτι καλύτερο; Οι λάτρεις του “Panorama” ορκίζονται ότι σερβίρει τα καλύτερα ψητά που δοκίμασαν ποτέ. Τα κλασικά ορεκτικά –πατάτες, κολοκυθάκια, τζατζίκι κλπ– είναι επίσης νόστιμα, αλλά μην παρασυρθείτε και… μπουκώσετε, γιατί το κρέας ψημένο στον ξυλόφουρνο και στις σούβλες  είναι πραγματικά όλα τα λεφτά.

Για την μέρα της Πρωτομαγιάς από το μεσημέρι και μετά (μέχρι να αντέξετε) το Πανόραμα θα σας έχει ολοήμερο πάρτυ με σούβλες, φαγητά στο φούρνο, ορεκτικά και φυσικά γλέντι, χορό και διασκέδαση με την ξακουστή  ορχήστρα του Νίκου Σαράντου. Αν είστε από τους ανυπόμονους τύπους, καλό θα είναι να κάνετε μια κράτηση στο 22730-41284 για να μην απογοητευτείτε ακούγοντας το “Είμαστε πλήρεις”!

Πρωτομαγιά στο "Πανόραμα". Εξοχή και καλό φαγητό! Ξέρετε κάτι καλύτερο;

Περισσότερες λεπτομέρειες για το “Πανόραμα” μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ: