Το Πυθαγόρας Μάρκετ είναι το μεγάλο Σούπερ Μάρκετ του Μαραθοκάμπου και Κάμπου Μαραθοκάμπου που πουλάει και ΧΟΝΔΡΙΚΗ γα επαγγελματίες.

To κατάστημα “Πυθαγόρας Μάρκετ” ιδρύθηκε το 1920 από τον Εμμανουήλ Ισιδώρου στον Μαραθόκαμπο Σάμου με κύρια δραστηριότητα το Εμπόριο κρέατος δικής τους παραγωγής καθώς και το λιανικό και χονδρεμπόριο τροφίμων.
Το 1970 ο υιός του Πυθαγόρα Ισίδωρου άνοιξε το πρώτο Κρεοπωλείο – Σούπερ Μάρκετ και εν συνεχεία η παράδοση, η γνώση και η εμπειρία μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά.

Για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων εγγυημένης και άριστης ποιότητας.

Στόχος του “Πυθαγόρας Μάρκετ” είναι η διάθεση προϊόντων άριστης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Η επιχείρηση προσφέρει στους πελάτες της όλα τα προϊόντα με αποστολή στο σπίτι τους, μέσω Internet ή τηλεφώνου.
Στο “Πυθαγόρας Μάρκετ” λειτουργεί και τμήμα χονδρικής πώλησης το οποίο απευθύνεται σε καταστήματα μαζικής εστίασης όπως ταβέρνες, ουζερί, fast food, καφετέριες, ξενοδοχεία & beach bar.
Η εμπιστοσύνη και η στήριξη του κόσμου έδωσε στο “Πυθαγόρας Μάρκετ” το κίνητρο να αναπτυχθεί και να μπορεί να προσφέρει την πραγματική φιλική εξυπηρέτηση και τη πραγματική ποιότητα στις καλύτερες τιμές.

Πυθαγόρας Market: Εμπόριο κρέατος και είδη Σούπερ ΜάρκετΑυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές είναι ότι το Μάρκετ Πυθαγόρα ξεκίνησε τις δραστηριότητες του και εξελίχθηκε σαν κρεοπωλείο. Από τον καιρό που άρχισε να λειτουργεί πουλάει ντόπια σαμιώτικα κρέατα απ’ τους καλύτερους παραγωγούς του τόπου μας και στις φθηνότερες τιμές. Τα κρέατα του επιλέγονται πριν τη σφαγή με μεγάλη προσοχή και η ποιότητα αλλά και οι τιμές τους αυτοδίκαια δίνουν στο σούπερ μάρκετ τη φήμη του καλύτερου κρεοπωλείου του νησιού.
Τέλος, το φιλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας συμβουλεύσει και θα σας συστήσει τις καλύτερες επιλογές για το είδους του κρέατος που επιθυμείτε.

Η θέση του Μάρκετ στο Google map

Πυθαγόρας Market: Εμπόριο κρέατος και είδη Σούπερ ΜάρκετΚάμπος Μαραθοκάμπου Σάμος,  τηλ.2273 037524
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 8:00 το πρωί έως 11:00

[td_block_social_counter custom_title=”Ακολουθήστε μας στο facebook” style=”style3 td-social-colored” facebook=”Πυθαγορας-Μαρκετ-1513338772239163/” open_in_new_window=”y” header_color=”#dd4f4f” facebook_access_token=”https://www.facebook.com/VKDmarket/”]