Θα μας βρείτε εδώ

Samos Travel Services
Θεμιστικλή Σοφούλη 7
Σάμος, Σάμου

Για περισσότερες λεπτομέρειες
στην ιστοσελίδα ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

4,861ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Το Samos Travel Services φημίζεται για την απαράμιλλη και τέλεια γνώση όλων των μυστικών του νησιού!

Samos Travel ServicesΈτσι μπορεί να οργανώνει τις πλέον ελκυστικές εκδρομές για σας, στην προσπάθεια να εξερευνήσετε το νησί και να επιστρέψετε στο σπίτι σας με τις καλύτερες αναμνήσεις..
Εάν θέλετε να περάσετε μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης, ή αν θέλετε πιο έντονη ζωή και δράση, το Samos Travel Services είναι πάντα διαθέσιμο να σας διδάξει τα πάντα!

Τι μπορεί να σας προσφέρει το Samos Travel Services;

Samos Travel Services
Πλάτανος

Ένα νησί ιδιαίτερου ενδιαφέροντος όπως είναι η Σάμος, με ένα τόσο όμορφο τοπίο αλλά και με την αρχαιολογία και την ιστορία του, θα πρέπει σίγουρα να το γυρίσετε απ΄άκρου εις άκρον!
Το Samos Travel Services διοργανώνει:

  • Ημερήσιες εκδρομές για ..λεπτομερείς εξερευνήσεις
  • Μικρές εκδρομές για μικρές γεύσεις από την ομορφιά του νησιού.
  • Εκδρομές στους πλούσιους αρχαιολογικούς χώρους της Σάμου με την απαράμιλλη ιστορία.
  • Περιπατητικές εκδρομές αν θέλετε να εξερευνήσετε τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού με τα πόδια.

Samos Travel ServicesΜια ημερήσια εκδρομή σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε «διακοπές μέσα σε διακοπές». Μόνο 1 ½ ώρα σας χωρίζει από έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο: Την Τουρκία – τη γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας.
Μπορείτε να ταξιδέψετε στη γη των τζαμιών και των μιναρέδων, να βυθιστείτε  στον πολύχρωμο αρωματικό κόσμο των παζαριών, να απολαύσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ ή να επισκεφθείτε το διάσημο αρχαιολογικός χώρος της Εφέσου, το σημαντικότερο μνημείο της αρχαιότητας και οι μεγαλύτερες ελληνορωμαϊκές ανασκαφές στη Μεσόγειο.

Samos Travel ServicesΗ Πάτμος ονομάστηκε ως «Ιερουσαλήμ του Αιγαίου». Είναι ένα νησί της αισθητικής λιτότητας. Ένας ήσυχος προορισμός – πρώην καταφύγιο για τους χριστιανούς μοναχούς – φαίνεται να αποτελείται μόνο από οδοντωτούς βράχους, πέτρες και όμορφους, κόλπους.
Η Πάτμος ειναι μια σημαντική σύνδεση με τη βυζαντινή περίοδο όπου ο χριστιανισμός διατηρεί ακόμη έντονα τη βυζαντινή παρουσία από τη μοναστήρι και τις εκκλησίες. Εδώ, σε ένα σπήλαιο, ο Άγιος Ιωάννης έγραψε το αριστούργημα της «Αποκάλυψης», ένα  θαυμάσιο κείμενο της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Αν και τα πεSamos Travel Servicesρισσότερα μέρη του νησιού είναι εύκολα προσβάσιμα με το αυτοκίνητο, η μεγάλη πλειοψηφία των κρυμμένων παραλιών που δεν έχουν επηρεαστεί από τον τουρισμό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ιστιοπλοϊκά σκάφη αλλά και βάρκες.
Ζητήστε πληροφορίες στο Samos Travel Services για να μάθετε πως θα απολαύσετε και αυτή την τέλεια εμπειρία. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για καμπίνα ή μεμονωμένη θέση για να ταξιδέψετε και με άλλους επισκέπτες.

Samos Travel ServicesΗ περιήγησή μας στο πραγματικό πειρατικό στυλ θα σας γοητεύσει και θα γίνει η αγαπημένη σας διασκέδαση. Μπείτε στο ελληνικό καϊκι και ανακαλύψτε τη φυσική ομορφιά των μαγευτικών παραλιών. Ο καπετάνιος και το πλήρωμά του θα σας φέρουν, μετά από μια σύντομη κρουαζιέρα κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής, στην υπέροχη αμμώδη παραλία της Μεγάλης Λάκας ή της Σαμιοπούλας!