Τι κι αν διανύουμε ήδη τη δωδεκάτη μέρα του Σεπτέμβρη με το θερμόμετρο να προσεγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου και την άπνοια που υπάρχει, οι κοντινές παραλίες των νησιών μας είναι και σήμερα γεμάτες με κόσμο που … αρνείται να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι!

Μην σας πιάνει φθινοπωρινή κατάθλιψη. Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα και για όσους αμφιβάλλουν ιδού το γιατί.

Μπορείτε να οργανώσετε τις πλέον ελκυστικές εκδρομές, στην προσπάθεια να εξερευνήσετε το νησί και να επιστρέψετε στο σπίτι σας με τις καλύτερες αναμνήσεις..
Εάν θέλετε να περάσετε μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης, ή αν θέλετε πιο έντονη ζωή και δράση, το Samos Travel Services με καταπληκτικές προσφορές, είναι πάντα διαθέσιμο να σας διδάξει τα πάντα!

Τι μπορεί να σας προσφέρει το Samos Travel Services;

Σάμος:

Τι μπορεί να σας προσφέρει το Samos Travel Services;Ένα νησί ιδιαίτερου ενδιαφέροντος όπως είναι η Σάμος, με ένα τόσο όμορφο τοπίο αλλά και με την αρχαιολογία και την ιστορία του, θα πρέπει σίγουρα να το γυρίσετε απ΄άκρου εις άκρον!
Το Samos Travel Services διοργανώνει:

  • Ημερήσιες εκδρομές για ..λεπτομερείς εξερευνήσεις
  • Μικρές εκδρομές για μικρές γεύσεις από την ομορφιά του νησιού.
  • Εκδρομές στους πλούσιους αρχαιολογικούς χώρους της Σάμου με την απαράμιλλη ιστορία.
  • Περιπατητικές εκδρομές αν θέλετε να εξερευνήσετε τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού με τα πόδια.

Τι μπορεί να σας προσφέρει το Samos Travel Services;Τουρκία:
Μια ημερήσια εκδρομή σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε “διακοπές μέσα σε διακοπές”. Μόνο 1 ½ ώρα σας χωρίζει από έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο: Την Τουρκία – τη γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας.
Μπορείτε να ταξιδέψετε στη γη των τζαμιών και των μιναρέδων, να βυθιστείτε  στον πολύχρωμο αρωματικό κόσμο των παζαριών, να απολαύσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ ή να επισκεφθείτε το διάσημο αρχαιολογικός χώρος της Εφέσου, το σημαντικότερο μνημείο της αρχαιότητας και οι μεγαλύτερες ελληνορωμαϊκές ανασκαφές στη Μεσόγειο.

Τι μπορεί να σας προσφέρει το Samos Travel Services;Πάτμος:
Η Πάτμος ονομάστηκε ως “Ιερουσαλήμ του Αιγαίου”. Είναι ένα νησί της αισθητικής λιτότητας. Ένας ήσυχος προορισμός – πρώην καταφύγιο για τους χριστιανούς μοναχούς – φαίνεται να αποτελείται μόνο από οδοντωτούς βράχους, πέτρες και όμορφους, κόλπους.
Η Πάτμος ειναι μια σημαντική σύνδεση με τη βυζαντινή περίοδο όπου ο χριστιανισμός διατηρεί ακόμη έντονα τη βυζαντινή παρουσία από τη μοναστήρι και τις εκκλησίες. Εδώ, σε ένα σπήλαιο, ο Άγιος Ιωάννης έγραψε το αριστούργημα της “Αποκάλυψης”, ένα  θαυμάσιο κείμενο της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Ιστιοπλοΐα:
Αν και ταΤι μπορεί να σας προσφέρει το Samos Travel Services; περισσότερα μέρη του νησιού είναι εύκολα προσβάσιμα με το αυτοκίνητο, η μεγάλη πλειοψηφία των κρυμμένων παραλιών που δεν έχουν επηρεαστεί από τον τουρισμό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ιστιοπλοϊκά σκάφη αλλά και βάρκες.
Ζητήστε πληροφορίες στο Samos Travel Services για να μάθετε πως θα απολαύσετε και αυτή την τέλεια εμπειρία. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για καμπίνα ή μεμονωμένη θέση για να ταξιδέψετε και με άλλους επισκέπτες.