Η θέση μας στο Πυθαγόρειο

Specialty Coffee Cup - Ξέρουν να αγαπούν τον καφέSpecialty Coffee Cup
Πυθαγόρειο Σάμου
Delivery: 22730-61006
Ώρες λειτουργίας:
6:00 έως 20:00

Βρείτε μας στο Facebook

376ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Στο Specialty Coffee Cup, στο Πυθαγόρειο της Σάμου, οι άνθρωποι του αγαπούν τον καφέ και το δείχνουν με τις δυο σπουδαιότερες ανθρώπινες αισθήσεις: Τη όσφρηση και τη γεύση!

Τελευταία η νέα τάση στον καφέ είναι αυτός του specialty. Με αυτό τον χαρακτηρισμό αναφερόμαστε στην υψηλότατη ποιότητα του καφέ, που ξεκινάει από την προέλευση του, περιλαμβάνει τη φροντίδα σε όλα τα στάδια συγκομιδής και επεξεργασίας του και φτάνει μέχρι το καβούρδισμα, αλλά και την παρασκευή του από τον barista, ο οποίος έχει και τον τελευταίο λόγο.

Πέρα από τη φάρμα, την ποικιλία, το ψήσιμο και τη μηχανή, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι άνθρωποι που μετατρέπουν τον καφέ σε ρόφημα. Και στο Specialty Coffee Cup στο Πυθαγόρειο ξέρουν καλά όλες τις συνταγές. Στον καινούργιο χώρο, συνδυάστε ροφήματα και σνακ από το «Catering Ματρώνα» για το πιο ευχάριστο διάλειμμα της ημέρας.

Specialty Coffee Cup - Ξέρουν να αγαπούν τον καφέΕλάτε στον κεφάτο κόσμο του Specialty Coffee Cup. Είναι αφοσιωμένος στην ποιότητα και στον τελικό αποδέκτη που είναι πάντα οι αφοσιωμένοι πελάτες. Όλες οι ποικιλίες καφέ, η ποιότητα και φυσικά τα καλύτερα υλικά κάνουν το Coffee Cup πρωτοπόρο στο είδος του.

Η ανάμειξη διαφορετικών καφέδων γίνεται με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου καφέ, ενός χαρμανιού καφέ, που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των καφέδων από τους οποίους αποτελείται, μετριάζει κάποια ακραία χαρακτηριστικά, όπως την υπερβολική οξύτητα, και δημιουργεί με αυτό τον τρόπο έναν καφέ πιο ισορροπημένο και πιο πολύπλοκο γευστικά. Guatemala, Mexico, Ethiopia, Colombia είναι χαρμάνια που θα βρείτε αποκλειστικά στο Coffee Cup.