Η INSPIRE - HOME στο Βαθύ

Inspire Home - Έπιπλα με κύρος και υπογραφήΥπεύθυνος καταστήματος: Βαγγέλης Καπλαντζής
Σμύρνης 3, Σάμος, 83100
Τηλ. (+30) 22730 27500
Μυτιληνιοί, Σάμος, 83101
Τηλ. (+30) 22730 51213
E-mail: info@inspire-home.gr

Social Media

935ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Η εταιρεία INSPIRE ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά επίπλων από ευρωπαϊκά εργοστάσια.

Αποτελεί τη συνέχεια εμπορικής δραστηριότητας που ξεκινά από το 1960 στο εμπόριο ελληνικών επίπλων.
Έχει ήδη καταγράψει στον τομέα αυτό μια σημαντική πορεία στον οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό. Έχει φέρει τους Έλληνες πελάτες της κοντά στις νέες τάσεις του υψηλού σχεδιασμού δίνοντας τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν με τις πραγματικά χαμηλότερες τιμές τα καλύτερα προϊόντα της Ευρώπης.

Οι απευθείας εισαγωγές και η εμπορία των προϊόντων χωρίς μεσολαβητές, δίνουν τη δυνατότητα για τιμές χονδρικής στους πελάτες λιανικής.
Επίσης οι συμφωνίες για μεγάλες ποσότητες διαμορφώνουν ακόμη χαμηλότερα τις ήδη χαμηλές τιμές για τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων. (ξενοδοχεία κλπ).

Η ΚΑΠΛΑΝΤΖΗΣ ΙΕΔ ΟΕ είναι η ιδρυτική εταιρεία των καταστημάτων INSPIRE – HOME και INSPIRE – HOTEL και συγκαταλέγεται στις Brand Leader στα έπιπλα οικιών και ξενοδοχείων.

Inspire Home - Έπιπλα με κύρος και υπογραφή

Εδώ και τριάντα χρόνια συμμετέχει σε όλες τις ευρωπαϊκές εκθέσεις επίπλων, όπου και αν γίνονται. Από το 2011 η εταιρεία παρακολουθεί την εξέλιξη της κινεζικής αγοράς επίπλων, ώστε να είναι σε θέση να προτείνει οικονομικότερες λύσεις όπου χρειάζεται.

Στόχος είναι η δημιουργία καταστημάτων INSPIRE – HOME και INSPIRE – HOTEL σε μέρη της Ελλάδας που αναπτύσσονται γρήγορα στο αντίστοιχο πεδίο.

Η πρόσφατη συνεργασία της Εταιρίας με το καταξιωμένο και υψηλού επιπέδου κατάστημα DECO – STORE προσφέρει δυναμική ανάπτυξης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Η μεγαλύτερη τιμή και επιτυχία της εταιρείας είναι η συνεργασία με το γραφείο προμηθειών στο MILANO από όπου εκπορεύεται και η ιδιαίτερη δυναμική που την ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες εμπορικές επιχειρήσεις επίπλων στην Ελλάδα.

Για το χώρο του σπιτιού οι μεγαλύτερες εταιρείες του είδους ανταγωνίζονται μεταξύ τους να κερδίσουν μερίδιο στην καρδιά μας και στο σπίτι μας. Η INSPIRE HOME έχει σαν σύνθημα της την ΠΡΟΣΦΟΡΑ την ΕΞΕΛΙΞΗ και την ΑΠΟΔΟΣΗ για τους πελάτες της.