Η ταινία «Annabelle:Creation«, θα προβληθεί στην ανακαινισμένη αίθουσα του  χειμερινού cine olympia. Από Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 21:15.

Ένα θεαματικό χειμερινό comeback  στην σκοτεινή αίθουσα του cine Olympia αποδεικνύει  πως κι ο χειμώνας έχει την (σινεφίλ) χάρη του.

Υπόθεση

Στην ταινία «Annabelle: Creation» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.

Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σάντμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Άντονι ΛαΠάλια, Μιράντα Ότο, Στέφανι Σίγκμαν, Τάλιθα Μπέιτμαν
Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Μη Σβήσεις το Φως», Ντέιβιντ Σάντμπεργκ συνεργάζεται με τους Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν στην επιστροφή της θανάσιμης κούκλας «Annabelle» στη μεγάλη οθόνη, τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της.

Δείτε το εντυπωσιακό trailer:

Δείτε το άρθρο για το Cine Olympia εδώ:

Αν χαθείτε, είμαστε εδώ!

ΤΟ ΣΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ «ΑNNABELLE CREATION» ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21,15.. ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΙΒΕ ΧΩΡΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6973 230 929