Η ταινία «Δουνκέρκη» θα προβληθεί στο θερινό cine olympia. Από Πέμπτη 31 Αυγούστου έως Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 21:15.

Κάθε Θερινό cinema που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει κάτι διαφορετικό, ένα σήμα κατατεθέν. Στην ταράτσα του Cine Olympia έρχεται με εγγύηση η extra δροσιά. Ναι, δεν είναι μύθος θα φάτε το καλύτερο παγωτό της Σάμου.

Υπόθεση

Μετά την τριλογία του «Σκοτεινού Ιππότη» και τα εγκεφαλικά μπλοκμπάστερ «Inception» και «Interstellar», ο Κος Νόλαν που βρίσκεται ίσως στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, έχοντας ξεκινήσει γυρίσματα στη Δουνκέρκη για ένα δράμα που τοποθετείται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και εμπνέεται από την Επιχείρηση «Ντιναμό», την απίθανη αποστολή διάσωσης 340.000 στρατιωτών των συμμαχικών στρατευμάτων που διασώθηκαν μετά την παγίδευσή τους από τους Ναζί στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν μαζί με τον συνεργάτη και αδερφό του Τζόναθαν (δημιουργό του επιτυχημένου «Westworld»), κάνουν μία στροφή στο ιστορικό δράμα, μία ενδιαφέρουσα ομολογουμένως αλλαγή, μιας και το ντουέτο μας έχει συνηθίσει σε πρωτότυπες ιδέες, μεγαλόπνοης σύλληψης που βρίσκουν κινηματογραφική έκφραση μέσα στις «φιλόδοξες» διαστάσεις της μεγάλης οθόνης.

Το all-star καστ του «Δουνκέρκη» περιλαμβάνει τον Τομ Χάρντι σε άλλη μία συνεργασία του με τον Νόλαν μετά τα «Inception» και «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», τον σαιξπηρικό Κένεθ Μπράνα, τον φετινό βραβευμένο με Όσκαρ Β’ Αντρικού Μαρκ Ράιλανς («Η Γέφυρα των Κατασκόπων») και τον Κίλιαν Μέρφι («Batman Begins»).

 

Δείτε το εντυπωσιακό trailer:

Δείτε το άρθρο για το Cine Olympia εδώ:

Αν χαθείτε, είμαστε εδώ!

TO ΘΕΡΙΝΟ CINE ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ» ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21,15…ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο κινηματογράφος

cine-olympia