Μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Σάμου είναι η Τσαμαδού. Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού και 13 χιλιόμετρα από την πόλη της Σάμου.

Είναι ένας υπέροχος κλειστός κόλπος, με απότομη κατάβαση από τη μεριά του δρόμου και έχει δύο εισόδους. Η πρώτη είσοδος από τα ανατολικά είναι η ωραιότερη, με μια σχεδόν κάθετη κατάβαση 250 μέτρων με τα πόδια, ανάμεσα από πεύκα που ακουμπούν σχεδόν στη θάλασσα.
Η θέα είναι καταπληκτική, τα νερά έχουν απίστευτα χρώματα και το όλο τοπίο έλκει κάθε φωτογραφικό φακό! Φτάνοντας στην παραλία οι πρώτες εικόνες είναι οι ελάχιστοι ξένοι γυμνιστές που απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Στη στεριά βρίσκεις όμορφο και μικρό βότσαλο το οποίο συνεχίζει και μέσα στο νερό με απότομο βάθος μιας και ακολουθεί τη μορφολογία του εδάφους. Τα νερά είναι κρυστάλλινα, αρκετά δροσερά, με γαλαζοπράσινα χρώματα και κατάλληλα για υπέροχες βουτιές.

Είναι οργανωμένη, με ομπρέλλες, ξαπλώστρες (τις οποίες πληρώνετε ανάλογα με τον επιχειρηματία που τις διαχειρίζεται) και πρόθυμους επαγγελματίες να σας σερβίρουν ότι αγαπάτε!

Η δυτική είσοδος είναι πιο εύκολη στην πρόσβαση (πάντα με τα πόδια ή δίκυκλο). Εδώ είναι πιο «νεανικά» με beach bar στο κύμα και άψογη εξυπηρέτηση.

Σας τη συστήνουμε ανεπιφύλλακτα!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.isamos.gr