“Καλώς ήρθατε στον Τέρψις. Εδώ φουρνίζουμε καθημερινά και με μεράκι τις επιθυμίες σας για γεύσεις αλμυρές και γλυκές, ενώ το άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ σε όλους τους τύπους σας συνοδεύει καθημερινά όπου και αν βρίσκεστε..”

Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το βίντεο που πρωτοακούσαμε πριν ένα χρόνο για το κατάστημα “Τέρψις” στο Βαθύ της Σάμου. Και μας κίνησε τότε την περιέργεια να το επισκεφθούμε.
Και είδαμε τι σημαίνει κάποιος επαγγελματίας να έχει μεράκι για τη δουλειά του! Και το δίνουμε σαν παράδειγμα επιχείρησης που ήρθε να μείνει και να κατακτήσει την πόλη!

Το “Τέρψις” είναι αυτό το κατάστημα που πρέπει να δουν κάποιοι “περαστικοί” από το χώρο των επιχειρήσεων και να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι αν δεν είσαι σοβαρός σε αυτό που επιχειρείς να κάνεις, θα είσαι απλά …περαστικός!
Γιατί η επένδυση σε χρήματα μετράει λιγότερο από τον σεβασμό απέναντι στον πελάτη!

Δοκιμάσετε να μπείτε στο κατάστημα “Τέρψις” και θα νοιώσετε σεβαστοί από το προσωπικό  του και επώνυμοι! Ευγενικές φωνές, επαγγελματικές συμπεριφορές. Μετά ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο περιβάλλον, τους χώρους, τα προϊόντα:
Χωρίς υπερβολή, θυμίζει κάτι από το Sweet Alchemy στο Κολωνάκι, ή το Fresh του Ψυχικού και της  Γλυφάδας.
Είναι ο δικό σας χώρος των γεύσεων και της απόλαυσης. Φρέσκες μπαγγέτες με συνθέσεις τυριών και αλλαντικών αποτελούν τα σάντουιτς της ημέρας με επιλεγμένη ποιότητα στις πρώτες ύλες. Δεν είναι τυχαίο, είναι μεράκι για εμάς.” συνεχίζει να περιγράφει το βίντεο…

terpsis7“Όλοι οι άνθρωποι του “Τέρψις” έχουμε ένα σκοπό: Να ετοιμάζουμε σύντομα, το κάθε τι που εσείς επιλέγετε, από τα ζεστά κέικς μέχρι τα γευστικά γλυκίσματα, τα κεράσματα, τα βουτήματα και τα αφράτα  φρέσκα κρουασάν. Μιά ιδιαίτερη γωνία στο “Τέρψις” περιλαμβάνει τα παραδοσιακά μας προϊόντα, όλα εκείνα που αποτελούν αναλλοίωτες γεύσεις άλλων εποχών.

Ακόμη, η φροντίδα μας αγκαλιάζει τις εκδηλώσεις και τις γιορτές σας, εκεί όπου η γεύση κυριαρχεί και που εμείς είμαστε έτοιμοι να τις οργανώσουμε μαζί!”

Τέρψις” σημαίνει ιδανικές γεύσεις με ποιότητα. Είναι το μεράκι μας, άλλωστε το βλέπετε. Ολα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από εταιρίες με πιστοποίηση HACCP‎ και ISO.
Μερικές από τις εταιρίες αυτές είναι οι:

Τέρψις

Το “Τέρψις” διαθέτει delivery από της 7:00 το πρωί μέχρι της 11:00 το βράδυ. Tηλεφωνήστε  στο 22730-81004 και στο What’s up  6987-929050.
Στη δεξιά στήλη θα βρείτε τον κατάλογο του delivery.

Δείτε και την ιστοσελίδα μας www.terpsis-samos.gr

Φυσικά και έχουμε Facebook!

1,291ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Αν και είμαστε πασίγνωστοι, εδώ είναι ο χάρτης μας

Το κατάστημα μας μέσα από βίντεο που γυρίσαμε για σας

Και φυσικά μείνετε μαζί μας γιατί τα Χριστούγεννα έρχονται με πολλές ρομαντικές και γλυκιές εκπλήξεις!