Σωστή βάση:

Το foundation δημιουργεί μια πιο λιπαρή βάση στην επιδερμίδα του προσώπου μας, με αποτέλεσμα τα γυαλιά μας να «γλιστρούν» γι αυτό χρησιμοποιήστε λίγο primer στη γέφυρα της μύτης πριν το foundation σας και είστε έτοιμες. Όσο για την εναλλακτική λύση, πολλοί υποστηρίζουν πως λίγη πούδρα ή το Setting Spray μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά και να μας «σώσουν» από τον εφιάλτη! Φυσικά αυτό ισχύει για όλες περιπτώσεις, αλλά και στην περίπτωση των γυαλιών ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην εικόνα της επιδερμίδας ώστε να αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να αναδειχθεί και ο σκελετός των γυαλιών, που μπορεί να είναι και ένα κόσμημα για το πρόσωπό σου.

Τέσσερις συμβουλές για μακιγιάζ αν φοράς γυαλιά

Μην ξεχνάς τα μάτια:

Επειδή τα μάτια κρύβονται πίσω από τους φακούς δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα μακιγιάρεις! Παρόλο που αλλάζει ελαφρώς η όψη των ματιών πίσω από τα γυαλιά, είναι απαραίτητο να δείχνουν όμορφα, ακόμα και αν τονίσεις απλά λίγο τις βλεφαρίδες σου. Φωτίσε την περιοχή κάτω από τα μάτια. Τα γυαλιά δημιουργούν σκιές κάτω από τα μάτια, οπότε απλώσε λίγο highlighter πριν το concealer για να μην φαίνονται έντονες οι σκιές. Μην το παρακάνεις με χρώμα στην σκιά σου, προτίμησε πιο ουδέτερες αποχρώσεις που θα δώσουν το απαραίτητο φως.

Τέσσερις συμβουλές για μακιγιάζ αν φοράς γυαλιά

Υγεία στα μάγουλα:

Είναι απαραίτητο να εκπέμπει το πρόσωπό σου υγεία και λάμψη. Γι΄αυτό επέλεξε λαμπερές αποχρώσεις σε ρουζ και τόνισε τα ζυγωματικά σου με ελαφρύ contouring, ώστε ακόμα και αν πέφτει πάνω τους το τελείωμα του σκελετού να μπορείς να δείχνεις όμορφη.

Τέσσερις συμβουλές για μακιγιάζ αν φοράς γυαλιά

Κραγιόν:

Μια πολύ καλή λύση για πρόσωπα με γυαλιά είναι η ένταση στα χείλη. Ένα όμορφο χρώμα κραγιόν θα δώσει χαρακτήρα στην εμφάνισή σου και θα συμπληρώσει ιδανικά την εικόνα σου με τα γυαλιά.

Για οποιαδήποτε συμβουλή χρειάζεστε για τα γυαλιά σας, τη χρήση τους και την εφαρμογή τους, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα Οπτικά Ελευθερίου στο info@ulook.gr ή στο 22730 38265 (ώρες καταστημάτων). Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας!

Τέσσερις συμβουλές για μακιγιάζ αν φοράς γυαλιάΙπποκράτη Ζαίμη, Νέο Καρλόβασι, Σάμος
Τηλ. 22730 38265
____________________
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα: 8:30-14:30
Τρίτη: 8:30-14:30 & 18:00-21:00
Τετάρτη: 8:30-14:30
Πέμπτη: 8:30-14:30 & 18:00-21:00
Παρασκευή: 8:30-14:30 & 18:00-21:00
Σάββατο: 8:30-14:30

Η θέση μας στο Google map