Το SamosNet.gr δοκίμασε και σας προτείνει! Είστε λάτρης της πίτσας; Είμαστε εδώ για σας!

Για νόστιμες πίτσες, νηστίσιμες, χορτοφαγικές ή με πλούσιο υλικό και σε πολλές γεύσεις!

Πιτσαρία Appalousa: Τρεις γενιές γεύσεις!

Θεμ. Σοφούλη 15 Βαθύ Σάμου Τηλ. 2273022422

Θα παραγγείλετε πίτσα; Επιλέξτε την καλύτερη!Στην  Appalousa Θα βρείτε πίτσα και ιταλικά ζυμαρικά όλα  με μεράκι και αγάπη. Πίτσα του παλιού καλού καιρού που ψήνεται στον φούρνο και είναι χορταστικότατη και νόστιμη. Οι νοστιμιές της Appalousa έχουν ταξιδέψει σε όλον τον πλανήτη και συνοδεύουν νοερά αυτούς που τις δοκίμασαν.  Δείτε το μενού εδώ.

Al Forno Pizza

Πλατεία Πυθαγόρα τηλ. 22730 86150Θα παραγγείλετε πίτσα; Επιλέξτε την καλύτερη!

Τα πάντα παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια μας με τη ζύμη να ωριμάζει προσεχτικά πάντα για περισσότερες από 12 ώρες. Ψήνεται με τον παραδοσιακό Ναπολιτάνικο τρόπο σε φούρνο που καίει ξύλα και η θερμοκρασία του μπορεί να φτάσει τους 500 βαθμούς Κελσίου.
Αυτή είναι και η επιτυχία που δίνει την τέλεια νοστιμιά! Δείτε εδώ το μενού!
Για να πάρετε όλες τις πληροφορίες μπείτε στο δικτυακό κατάστημα www.alforno-pizza.gr

Pizza di Piazza η απόλυτη ιταλική αμαρτία!

Θεμιστοκλή Σοφούλη και Κωστάκη Σάμος, τηλ. 22730 27516

Θα παραγγείλετε πίτσα; Επιλέξτε την καλύτερη!Οι πίτσες στη di Piazza, όχι μόνο φουρνίζονται στον ειδικό ξυλόφουρνο που βρίσκεται περίοπτα τοποθετημένος στο χώρο, αλλά φτιάχνονται και με αυθεντικό ιταλικό ταπεραμέντο! Το μενού προστάζει πίτσα νηστίσιμη, αλλά και την αγαπημένη όλων margherita με αυθεντικό άρωμα Ιταλίας!  Δείτε το μενού εδώ.

Πιτσαρία di Napoli από το 1979

Θεμ. Σοφούλη 27 Βαθύ Σάμου Τηλ. 22730 – 27010, 27161

Θα παραγγείλετε πίτσα; Επιλέξτε την καλύτερη!Στην Pizzeria di Napoli βρίσκετε πολλές νόστιμες προτάσεις. Ψήνει ασυναγώνιστη πίτσα, είτε του κλασικού τύπου όπως τις τρώγαμε παλιά στις ελληνικές πιτσαρίες της γειτονιάς είτε σε δημιουργικές παραλλαγές. Η νέα μόδα και η νέα προσφορά είναι η πίτσα 32 εκατοστών(!) για καλοφαγάδες και πολύ πεινασμένους. Εμείς τη φάγαμε όλη βέβαια, αλλά με μεγάλη δυσκολία! Δείτε το μενού εδώ.