Το Tortuga Beach Bar είναι ένα στολίδι του Κάμπου Μαραθοκάμπου και αναβαθμίζει όλη την περιοχή!

tortugga11-150x150Ο Κάμπος Μαραθοκάμπου είναι μία από τις ωραιότερες και πλέον τουριστικές περιοχές της Σάμου. Το καλοκαίρι κυρίως είναι μια περιοχή γεμάτη από ζωή, κίνηση αλλά και διάθεση κεφιού χαλαρότητας και διασκέδασης.
Όλες οι όμορφες παραλίες από τον Όρμο μέχρι και το Λιμνιώνα κατακλύζονται από επισκέπτες και ο κεντρικός δρόμος που διασχίζει τον Κάμπο είναι πολύβοος και γεμάτος ζωή. Τα πολύχρωμα και καλαίσθητα μαγαζιά κάθε είδους, δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στον Κάμπο Μαραθοκάμπου και σε καλούν για φαγητό, ποτό, ψώνια και διασκέδαση.

tortugga10-150x150Μία επιχείρηση που μας έκανε εντύπωση και αξίζει τον κόπο να σταθούμε για λίγο, είναι το beach bar Tortuga που δεσπόζει στο κέντρο του Κάμπου, του δίνει ιδιαίτερη χάρη και αναβαθμίζει την τουριστική αυτή περιοχή.

Επισκεφθήκαμε πρόσφατα το Tortuga και εντυπωσιαστήκαμε από τις εγκαταστάσεις του, το φιλικό του περιβάλλον και την άψογη συμπεριφορά των φίλων επαγγελματιών που το διαχειρίζονται. Με την πρώτη ματιά το Tortuga σε κερδίζει. Από την είσοδο του μέχρι και την άκρη της θάλασσας που το περιβάλλει, αποπνέει την ευχάριστη αύρα του και την καλαισθησία των δημιουργών του. Πολυμορφικό και κατάλληλο για κάθε ώρα, σε καλεί για καφέ, για μπάνιο και για ποτό και νομίζουμε ότι δεν δικαιούται κανείς να βαρεθεί σε αυτό, ακόμα και αν ξοδέψει πολλές ώρες εκεί!

Οι επισκέπτες μπορούν να φιλοξενηθούν στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες, να κολυμπήσουν στα δροσερά και πεντακάθαρα νερά, αλλά και -οι πιο ζωηροί- να ασχοληθούν με σπορ και κυρίως με beach volley.
Ο οργανωμένος και άψογος χορός του βόλεϊ φιλοξενεί συχνά σπουδαία τουρνουά που φέρνουν ακόμα περισσότερη κίνηση στους χώρους, δίνοντας τελικά την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο πολύβουο κυκλαδίτικο νησί!
tortugga12-150x150Η μουσική του είναι άψογη και δυναμώνει σταδιακά όσο η νύχτα έρχεται μετατρέποντας το Tortuga σε ένα βραδινό υπαίθριο club. Το σέρβις του είναι υποδειγματικό και οι ευγενικοί εργαζόμενοι σε σκλαβώνουν κυριολεκτικά.
Φροντίστε να βρεθείτε εκεί κατά τη δύση του ήλιου η οποία έρχεται σχετικά νωρίτερα σε σχέση με τα άλλα σημεία του νησιού, αφού ο ήλιος κρύβεται απότομα πίσω από τον επιβλητικό Κέρκη (1440 μ. υψόμετρο), ο οποίος δένει άψογα με το τοπίο, όσο κι αν είναι ιδιόρρυθμα ογκώδης.

Διαβάστε όλοκληρο το άρθρο και δείτε φωτογραφίες  ΕΔΩ: