Πιστεύοντας ότι το κρασί είναι συνώνυμο του πολιτισμού, η Vakakis wine δημιούργησε εντός του κτήματος ένα  πολυχώρο «Φίλιον» και φιλοδοξεί  να συμβάλλει στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.

Το οινοποιείο  συμμετείχε στον πιο σημαντικό διαγωνισμό του Ην. Βασιλείου, τον SWA COMPETITION 2018 https://www.sommelierwineawards.com, αποσπώντας για το PYTHAGOREAN EPOGDOON BARREL 2015 χρυσό μετάλλιο καθώς και ΑΝΩΤΑΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!
Είναι σημαντικότατη επιτυχία για την εταιρεία Vakakis Wines αρκεί να αναλογιστούμε τον  μεγάλο ανταγωνισμό και αριθμό συμμετοχών από όλο τον κόσμο, που έχει ένας τόσο έγκριτος διαγωνισμός.
Το βραβείο αφιερώνεται σε όλους τους συνεργάτες αμπελουργούς και στο οινολογικό team που συμβάλλουν καθημερινά στην προσπάθεια για την εξέλιξη, την αναβάθμιση και την αναγνώριση των κρασιών Vakakis παγκόσμια.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας εδρεύουν στη περιοχή Μ. Λάκκα Σάμου τέσσερα χιλιόμετρα νοτίως της πόλης του Καρλοβάσου στο δρόμο για το χωριό Κοντέϊκα. Το οικόπεδο της εταιρείας καταλαμβάνει μία έκταση 8 στρεμμάτων, εντός του οποίου μέχρι στιγμής οι στεγασμένοι χώροι καλύπτουν τα 450 τ.μ.

Δείτε επίσης: Σαμιώτικα κρασιά «Vakakis» – Πολιτισμός και κρασί στα ποτήρια μας