Η εταιρία Expert στο Βαθύ της Σάμου έχει ένα πολύ μεγάλο προσόν: Τη διευθύνει και τη διαχειρίζεται ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας στο χώρο, ο οποίος δε χρειάζεται συστάσεις!

Ο κ. Μιχάλης Βαλής είναι ο επί κεφαλής της Expert και η «εγγύηση» της εταιρίας στους πελάτες της. Έχει πολυετή παράδοση και κύρια χαρακτηριστικά την ελεγμένη ποιότητα, τις καλύτερες τιμές και την επαφή με τον πελάτη.

Το κατάστημα της "Expert" στο Βαθύ της ΣάμουΤο κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών expert στο Βαθύ της Σάμου είναι ιδιοκτησία μιας οικογενειακής εταιρίας, που εξειδικεύεται στο λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Σκοπός της είναι να προσφέρει στους πελάτες της την εμπειρία του “αγοράζω”, στο τομέα των συσκευών, σε περιβάλλον ζωντανό και οικείο και με ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ανάγκη.

Σε έναν άνετο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο παρέχει τη δυνατότητα στο πελάτη να δει τη βασική γκάμα που αποτελείται από: Ηλεκτρικές συσκευές, τηλεοράσεις, εντοιχιζόμενες συσκευές, κουζίνες, πλυντήρια, ψυγεία, συσκευές Το κατάστημα της "Expert" στο Βαθύ της Σάμουπληροφορικής, μικροσυσκευές για τη κουζίνα και ότι άλλο προσφέρει η μεγάλη εταιρία Expert.

Ο πελάτης μπορεί να περιηγηθεί και να αναζητήσει οποιεσδήποτε συσκευές χρειάζεται, σε μοναδικές τιμές, με παράδοση στο χώρο του και με υπηρεσίες εγκατάστασης και επίδειξης.

Όπλα της: Η εξειδίκευση, η προσωπική επαφή με τους πελάτες, οι ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και το σημαντικότερο, το πλήρες και υπεύθυνο σέρβις μετά την αγορά!

Φωτογραφίες καταστήματος και προϊόντων

Η Expert σας περιμένει στο κατάστημα της στον εμπορικό δρόμο της Σάμου για να διαπιστώσετε από κοντά τα πλεονεκτήματα της.

Expert - Μιχάλης Βαλής στο Βαθύ Σάμου

Το κατάστημα της "Expert" στο Βαθύ της Σάμου

Ακολουθήστε μας στο facebook

971ΥποστηρικτέςΚάντε Like

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Expert