Το “Cash & Carry Zarbanis” αποτελεί την καθημερινή μας επιλογή. Οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τόσο έντονοι που συχνά δε μένει χρόνος για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες μας.

Το “Cash & Carry Zarbanis” δημιουργήθηκε για να καλύψει τις καθημερινές αγοραστικές ανάγκες και συνήθειες των ανθρώπων της πόλης.
Πόσες φορές μας έχει τύχει να τελειώσουν είδη και να ψάχνουμε επίμονα ή να μαγειρεύουμε την Κυριακή και μας λείπει ένα βασικό υλικό; Δε χρειάζεται να ανησυχούμε. Υπάρχει το “Cash & Carry Zarbanis” να μας σώσει!

Και δεν είναι μόνο η οικειότητα που σας κάνει να το νιώσετε το mini market της γειτονιάς.
Το σίγουρο είναι ότι εδώ θα βρείτε οπωσδήποτε αυτό που ψάχνετε.
Από ψιλικά αναψυκτικά, καθαριστικά, τρόφιμα, είδη ψυγείου ,φρέσκα οπωροκηπευτικά  τοπικά προϊόντα αλλά και μια πλήρη κάβα, ικανή  εξυπηρετήσει  τόσο τους πελάτες όσο και τους επιχειρηματίες εστίασης σε περίπτωση που χρειαστούν έκτακτο “ανεφοδιασμό”.

Το Cash & Carry Zarbanis

βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Σάμου και έχει δεκάδες πλεονεκτήματα:

  • Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, και τις Κυριακές από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα
  • Επενδύει στη φιλικότητα και την προσωπική σχέση με τον πελάτη, πράγμα που το κάνει ακόμη περισσότερο οικείο.
  • Προσφέρει καθημερινά πολλά είδη πρώτης ανάγκης με τιμές που δε θα βρείτε ούτε σε μεγάλες αλυσίδες super market. Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος απομακρυνθείτε από την πόλη.

Η θέση του Μίνι Μάρκετ στο Google map

Cash & Carry Zarbanis: Η καθημερινή επιλογή της γειτονιάς μαςΜελαχροινού 8 Σάμος,  τηλ.2273 062888
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 8:00 το πρωί έως 20:00
Κυριακή: 9:00 έως 15:00

[td_block_social_counter custom_title=”Ακολουθήστε μας στο facebook” style=”style3 td-social-colored” facebook=”Cash-carry-Zarbanis-1766433360313971/” open_in_new_window=”y” header_color=”#dd4f4f” facebook_access_token=”https://www.facebook.com/VKDmarket/”]